Kaunis kotiputiikki keskellä maalaismaisemaa

Merja kirjoittaa:

Olen ollut vähän yli kaksi vuotta Capri Collectionin Suomen edustajana ja saanut sinä aikana vierailla mitä ihanimmissa putiikeissa ympäri Suomen. <3 Yksi uniikeimmista on Hannan putiikki Orivedellä. Hän luotsaa omaa kotiputiikkiaan mitä kauneimmassa maalaismaisemassa vaaleanpunaisessa hirsitalossa keskellä peltoja.

Hannan luo on aina yhtä kiva hurauttaa, juttu luistaa ja huomaamatta aikaa kuluu monta monta tuntia. Työasioiden lisäksi kun päivitetään kaikki muutkin kuulumiset. <3 Tällä kertaa vuorossa oli katsastaa Caprin AW18-19 mallisto. Kaikkea ihanaa on taas ensi elokuusta lähtien tiedossa!

Labbisneitokaiset Hertta & Helmi pitää myös rapsutella. Putiikkiin neitokaisilla ei ole asiaa, eivätkä ne ole koskaan asiakkaiden seurassa, mutta olen saanut etuoikeuden aina Hannan luona käydessäni tervehtiä näitä ihania koiraneitejä. Varsinkin suklaanruskean Hertan tapaamista odotan joka kerta – Hertan katse vaan yksinkertaisesti sulattaa minun sydämen. Kullanvärinen Helmi on vielä nuori neitokainen ja murkkuikä hieman vaivaa, mutta kyllä hänkin on hurmaava. Helmi osaa myös ottaa rennosti, kuten kuvasarja osoittaa 🙂

Hanna muisteli tänään, että hän on ollut vaatealalla kesätyöt mukaan lukien jo kohta 40 vuotta. Orivedellä putiikki on ollut vuodesta 2004. Hanna itse kertoo siitä näin:

Olen toiminut vuodesta 2004 itsenäisenä yrittäjänä ja useiden eri mallistojen jälleenmyyjänä ja auttanut jo tuhansia naisia löytämään itselleen sopivan tyylin ja värimaailman – antaumuksella ja ammattitaidolla. Päämallistona on ruotsalainen Capri Collection ja lisäksi satunnaisia eriä muilta merkeiltä. Valikoimassani näkyy vahvasti omat mieltymykseni rentoon, mutta tyylikkääseen pukeutumiseen sekä vaatteisiin, joissa hinta- ja laatusuhde kohtaavat. Olen kouluttautunut pukeutumisneuvojaksi ja värikonsultiksi, joten ostosten ohella saat asiantuntevaa opastusta tyyliasioissa. 

Hannan sivuilta löytyvät putiikin aukioloajat, sekä tiedot, miten voit varata omat muotikutsut joko yritykseesi, kotiisi tai Hannan putiikkiin. Voi lukea lisätietoja täältä. Kannattaa tutustua ja päästä Hannan asiantuntevaan stailaukseen – löydät itsellesi juuri sopivat vaatteet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *