Milook – toppi, jota olet aina kaivannut

(Kaupallinen yhteistyö)

Oletko aina kaivannut toppia, joka olisi yksinkertaisen kaunis, riittävän ohut, kaula-aukoltaan näyttävä, toisten yläosien alle sopiva, mukava – suorastaan ihana päällä – helppo pestä ja kestävä? Me olemme ja nyt myös sellaisen löysimme.

Toppi on niitä vaatteita, joita jokaisen naisen vaatekaapista pitäisi löytyä useampia. Koska ne tekevät vaatekaapista toimivan. Toppivalikoimassa puolestaan pitäisi olla ainakin yksi sellainen, joka puetaan neuleiden ja puseroiden alle mukavuussyistä ja suojaamaan päällivaatetta. Niitä tarvitaan avonaisten kaula-aukkojen kaveriksi, jotta look ei ole liian antava. Ja viime aikojen trendien myötä ihan vain pääntietä koristamaan. Pitsireunus olisi siis iso plussa. Sen tulisi olla ohut ja hengittävä – mutta riittävän pukeva, jotta niinä kaikkina kymmeninä hellepäivinä sen voisi pukea sellaisenaan päälle. 😉 Maarit vielä toivoisi, että toppeja olisi ainakin kahta eri pituutta: lyhyempi housujen ja hameiden kanssa käytettäväksi ja vähän pidempi mekkojen alle. Silloin vartalonmyötäisessä mekossa ei lantion kohdalle tulisi ikävää, topin helman aiheuttamaa, mekon läpi kuultavaa poikkimenoa.

Tiedämme, olemme joskus vähän vaativia. 🙂

Kerran puhuessamme topeista, huomasimme sen olevan kummankin toivelistalla. Ne ovat niitä perusvaatteita, joiden ansiosta vaatekaappi on astetta toimivampi – ja joiden vuoksi joskus asukokonaisuudet jäävät syntymättä. Toppeja tarvitaan ja siksi on kummallista, kuinka vaikeaa niitä on toisinaan löytää. Kaupat ovat kyllä täynnä viskoosista ja puuvillasta valmistettuja, mutta usein liian paksuja ja lisäksi vielä tylsiä.

Sitten kohtasimme nämä, Milookin topit.

Maaritilla on niistä jo lähes puolen vuoden käyttökokemus: olette nähneet topin pitsireunaa monessa hänen päivän asussaan. Merja on päässyt niiden makuun muutama kuukausi sitten.

Milookin toppi on juuri toivomamme. Ohut, jolloin se toimii hyvin erilaisten vaatteiden ja materiaalien alla. Kuitenkin sellainen, että Italian helteessä sen päälle ei ole pakko pukea toista paitaa. Kiiltävänä ja liukkaana se auttaa päällä olevaa vaatetta irrottautumaan iholta ja laskeutumaan paremmin. Materiaali on kuitenkin sen verran laadukas, että se ei paljasta ihan jokaista muhkuraa. Enemmänkin toppi jopa muokkaa vartaloa! Materiaali on micropolyamidia, erityisen mukavaa sellaista. Matkalla on ihanaa, kun topin voi vain huuhdella ja muutaman tunnin päästä se on jälleen riittävän kuiva päälle puettavaksi. Eikä tämä ominaisuus ole ollut kotonakaan haitaksi.

Milookin toppien pitsireunukset ovat juuri sopivan elegantteja ja trendikkäitä näkyväksi puseroiden, mekkojen, neuletakkien, jumpsuittien ja vaikka minkä vaatteen alta. Toppeja voisi kuvailla ”invisible”-topeiksi, vaikka ne eivät täysin määritelmää täytäkään. Sen verran näkymättömiä kaikki ompeleet ja reunojen huolittelut ovat, jopa ohuempien materiaalien alla. Mikä parasta: ne eivät menetä värejään eivätkä lösähdä! Maaritin viime kesänä hankkima toppi on ollut lähes joka toinen päivä käytössä, jonka jälkeen se on päässyt pesuun, eikä se vielä osoita minkäänlaisia kulumisen merkkejä.

Milook on melko uusi brändi vaatemarkkinoilla. Sen suunnittelija-perustaja on Lilian Artúren, joka on kansainvälisenä mallinakin tunnettu ja ruotsin muotimaailmassa pitkän linjan tekijä. Hän halusi tuottaa jotain, joka olisi jotain kestävämpää kuin vaatemallistot tavallisesti ovat eli joka ei aina päätyisi sesongin lopuksi aletankoon. Syntyi toppi- ja alusvaatemallisto, jota suunnittelija itse kutsuu sanalla Delight Wear. Se on tarkoitettu kaikkiin tilanteisiin – arkeen, juhlaan, joogaan, hyggeilyyn – ja suunniteltu erityisesti toisten vaatteiden alla käytettäväksi. Tavoitteena on ollut luoda tuote, joka olisi esteettisesti kaunis, istuisi hyvin ja korostaisi naisten kaunista vartaloa tuntuen samalla erityisen ihanalta päällä.

Kuvaamistamme topeista Maarit ihastui erityisesti pidempiin malleihin, sekä v-kaula-aukkoiseen että ohutolkaimiseen. Juuri sellaisia hän on jo vuosia etsinyt! Musta on aina musta ja toimiva. Mutta upean pehmeä violetti – luumu – sai meidät molemmat haukkomaan henkeä hienostuneisuuttaan. Vaaleanpunaiset sopisivat Maaritin kaappiin myös, mutta hän jäi miettimään, onko niille lopulta käyttöä: koska hänen yläosansa on alaosaa suurempi, hän yleensä käyttää pienentävän efektin luovaa tummaa yläosaa, jonka alla musta on käytännöllisempi.

Merja taas on kaikkiruokainen värien suhteen. Topin väri valikoituu kaapista yleensä päivän fiiliksen mukaan. 🙂 Pitkille malleille on vähemmän käyttöä, mutta lyhyt toppi on hänen jokapäiväinen luottoasusteensa tunikoiden ja paitojen alla. Ilman tätä toppia vaate ei vaan tunnu päällä niin hyvältä.

Nämä ovat niitä pieniä juttuja, jotka tuovat arkeen ripauksen luksusta. Joka päivä.


Postaus on tehty yhteistyössä Milookin/Hannan Agentuurin kanssa. Tuote- ja jälleenmyyjätiedustelut: hrajewski(at)hotmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *