Capri Collection – kaunista käyttömuotia naisille

Rentoa, mutta tyylikästä. Jujua ja väriä. Ihania leikkauksia, kevyitä materiaaleja, raikkaita kuoseja. Capri Collection on Ruotsin lahja suomalaisille persoonallista, mutta rentoa pukeutumista kaipaaville naisille. Heille, joille mukavuus ja helppo yhdisteltävyys ovat avainsanoja. Caprin mallistoista löytyy ihania vaatteita moneen makuun ja tyyliin. Hinta-laatu-suhdekin on kohdillaan.

Merja kirjoittaa:

Capri Collection on perustettu jo 90-luvun alkupuolella, mutta Suomessa sitä on nähty enenevissä määrin vasta viime vuosina. Onneksi kuitenkin nyt. Olen toiminut merkin agenttina Suomessa muutaman vuoden ja voisin sanoa, että merkki on kuin minulle tehty: niin mitoituksiltaan kuin tyyliltään – ja juuri siksi haluan tuoda sen kaikkien suomalaisten naisten saataville. Caprilaiset ovat kuin yhtä suurta perhettä ja heidän kanssa on mahtava tehdä yhteistyötä: jutellaan paljon, tehdään paljon töitä, mutta sen päälle osataan pitää hauskaakin. Asiat hoituvat aina sutjakkaasti. 

Capri Collection lanseeraa joka vuodelle kaksi päämallistoa ja sen lisäksi pienemmät lisämallistot. Mallistoista löytyy hyvin monenlaiselle ja -ikäiselle naiselle ihanaa käyttömuotia. Etenkin Capri Collectionin housut ovat erittäin kiitettyjä aikuisten naisten housuina. Ne nousevat vyötäröltään riittävän ylös, eikä niitä tarvitse olla koko ajan ”kiskomassa”. Housuissa on sopivasti stretchiä, ne joustavat miellyttävästi lösähtämättä kuitenkaan liikaa ja ne pitävät hyvin muotonsa. Mallistosta löytyy toki myös runsaasti ihania yläosia.

 

SS18 (suom. Kevät/Kesä2018) -mallisto on mielestäni Capri Collectionin yksi parhaista! Tai ainakin parhaita niiden joukossa, joita olen itse päässyt myymään ja edustamaan. Ihanat värit vaaleasta ja valkoisesta vaaleanpunaiseen ja punaiseen. Housuissa kivoja malleja farkusta puuvillahousuihin. Rentoja neuletakkeja, kaftaaneja, puseroita ja tunikoita. Kesäksi shortseja, joiden lahkeissa on riittävästi pituutta. Aikuiselle naiselle, joka haluaa pukeutua trendikkäästi ja saada vähän twistiä pukeutumiseensa, mutta haluaa tehdä sen erityisen sopuisalla hinnalla.

Suomessa on viitisenkymmentä Capri Collection jälleenmyyjää, lisääkin mahtuu. Jälleenmyyjiä löytyy mukavasti ympäri Suomea. Jos haluat tietää lähimmän omasi, voit kysyä sitä sähköpostitse merja@capricollection.com


Kuvasimme Capri Collectionin kevät/kesä -mallistoa tällä kertaa studiomaisissa olosuhteissa. Itse pidän Caprin housuista ja niihin yhdistettynä tunikamaisista värikkäistä yläosista. Maarit ihastui etenkin neuleisiin – lyhyempiin ja pidempiin – mutta myös kukkakuoseihin. Hänen ensi kesän tyylissään taidetaan nähdä myös Capria!

Vaatteiden käyttömukavuuden (lue: strech, neulokset, muut mallin joustavuudet) huomaa siitä, että meitä oli kaksi mallia, jotka pukivat päälleen osin samoja vaatteita. Kuvauksissa mukana olleet vaatteet ovat kokoa M/38. Merjan koko on 38-40 ja nämä vaatteet istuvat hänelle täydellisesti. Maarit on kokoa 40-42 – ja olisi monista (muttei kaikista) ottanut mieluusti sen yhden isomman koon. Ei se kokonumero vaan se, miten vaate istuu päälle. 😉

Tämä julkaisu tehtiin yhteistyössä Merjan yrityksen ja Capri Collectionin kanssa. Kiitos myös Masai Maaritin housujen kuvauslainasta – omat mallikappaleet kun tekivät tepposet. Onneksi apu oli lähellä!

2 ajatusta postaukseen “Capri Collection – kaunista käyttömuotia naisille

    1. Heippa Hanna, tästä tulee mahtava kevätsesonki, nyt vaan odotetaan ihanaa kevätaurinkoa 🙂 Terkkusin, Merja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *