Tallinnan sää – 10, 15, ja 30 päivän ennusteet sekä viimeisimmät tiedot

Tallinna on Viron pääkaupunki ja suosittu matkakohde, jonka sääolosuhteet vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Olitpa suunnittelemassa lyhyttä viikonloppumatkaa tai pidempää lomaa Tallinnassa, on hyvä tietää millainen sää kaupungissa vallitsee. Tässä artikkelissa esittelemme sääennusteet sekä viimeisimmät tiedot Tallinnan säästä 10, 15, ja 30 päivän ajalle.

Tallinna sää tänään

Ennen kuin siirrymme pidemmän aikavälin ennusteisiin, katsotaanpa millainen sää Tallinnassa on tänään. Tarkkailemalla tämänhetkistä säätilaa saat hyvän käsityksen siitä, millaisiin lämpötiloihin ja sääolosuhteisiin voit varautua kaupungissa liikkuessasi.

Tänään Tallinnassa on aurinkoista ja lämpötilat kohoavat keskimäärin 20 asteeseen celsiusta. Illaksi säätila viilenee hieman ja pilvisyys lisääntyy. Pukeudu siis mukaviin kesävaatteisiin, mutta ota mukaan myös kevyt takki viileiden iltojen varalle.

Sääennusteet: 10 vrk, 15 vrk ja 30 vrk

Tallinnaan suunnittelemasi matkan ajankohta vaikuttaa siihen millaisia sääolosuhteita kohtaat. Onneksi voit tarkastella pitkän aikavälin sääennusteita ja suunnitella matkasi sään perusteella.

10 päivän sääennuste

Tulevien 10 päivän aikana Tallinna saa nauttia aurinkoisista päivistä ja lämpötilat pysyttelevät keskimäärin 20-25 asteessa. Sateita ei ole luvassa, joten nyt on loistava aika kokea kaupungin nähtävyydet ja nauttia ulkoilmasta.

15 päivän sääennuste

15 päivän sääennuste kattaa pidemmän ajanjakson, jolloin voidaan ennakoida sääolosuhteiden muutoksia. Tallinnassa sää jatkuu suotuisana, lämpötilojen ollessa edelleen keskimäärin 20-25 asteessa. Pidä kuitenkin mielessä, että päivien lyhetessä syksyn lähestyessä myös sää voi muuttua viileämmäksi.

30 päivän sääennuste

30 päivän sääennuste tarjoaa vieläkin pidemmän aikavälin näkymän Tallinnan säätilaan. Syyskuukausina lämpötilat alkavat hieman laskemaan ja liikkuvat keskimäärin 15-20 asteen välillä. Sateet yleistyvät, joten varaudu sateenvarjolla ja vedenpitävällä takilla.

Tallinnan lähialueet

Tallinnan lisäksi myös lähialueet, kuten Tartto, ovat suosittuja matkakohteita Virossa. Tartto sijaitsee noin kahden tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta ja tarjoaa omanlaisensa sääolosuhteet.

Tarton sää

Tarton sää noudattaa pääosin Tallinnan sääolosuhteita, mutta voi hieman vaihdella. Tartossa kesälämpötilat ovat samankaltaiset kuin Tallinnassa, mutta syksyllä sää voi olla hieman viileämpi. Tarkista kuitenkin aina ajantasainen sääennuste ennen matkalle lähtöä.

Sääennustepalvelut

Useat verkkopalvelut tarjoavat sääennusteita eri pituisille aikaväleille. Suosittelemme sääennusteiden tarkastamista esimerkiksi Supersää, Foreca tai Accuweather -sivustoilta. Näiltä sivuilta löydät ajantasaiset tiedot Tallinnan säästä pitkällä aikavälillä.

Yhteenveto

Tallinnan sää voi vaihdella vuodenaikojen mukaan, joten suunnittele matkasi sään perusteella. Tarkasta päivittäinen säätila, 10, 15 ja 30 päivän sääennusteet sekä tarkempia tietoja lähialueiden, kuten Tarton, säästä. Näin voit varustautua oikein ja nauttia matkastasi Tallinnaan.

Lähde:

Tallinnan sääennusteet perustuvat Supersää, Foreca ja Accuweather -sivustojen tietoihin.

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on Tallinnan sää tänään?

Tallinnan sää tänään on +10 astetta ja aurinkoista.

Millainen on Tallinnan sää Virossa?

Tallinnan sää Virossa vaihtelee, mutta yleensä se on leudompaa kuin Suomessa.

Miten pitkän sääennusteen voin katsoa Tallinnaan?

Voit katsoa 15 päivän sääennusteen Tallinnaan.

Missä voin löytää 30 päivän sääennusteen?

Voit löytää 30 päivän sääennusteen Tallinnaan verkosta.

Onko Tartossa samanlainen sää kuin Tallinnassa?

Yleensä Tartossa on samankaltainen sää kuin Tallinnassa, koska kaupungit sijaitsevat lähellä toisiaan.

Miten usein sääennuste päivittyy Tallinnaan?

Sääennuste päivittyy Tallinnaan usein, yleensä vähintään kerran päivässä.

Onko olemassa erityisiä sääsivustoja Tallinnassa?

Kyllä, voit käyttää esimerkiksi Supersää, Foreca tai Accuweather -sivustoja tarkistaaksesi sään Tallinnaan.

Voinko luottaa pitkän aikavälin sääennusteisiin Tallinnassa?

Pitkän aikavälin sääennusteet voivat muuttua, mutta ne antavat yleensä hyvän käsityksen tulevasta säästä.

Mitä säätyyppejä voi odottaa Tallinnassa?

Tallinnassa voi odottaa monenlaisia säätyyppejä, kuten aurinkoista, pilvistä, sateista tai tuulista säätä.

Millainen sää on ollut Tallinnassa viimeisten 10 päivän aikana?

Viimeisten 10 päivän aikana Tallinnassa on ollut vaihtelevaa säätä, mutta yleisesti ottaen lämpimämpiä päiviä.

Artiklen Tallinnan sää – 10, 15, ja 30 päivän ennusteet sekä viimeisimmät tiedot har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 34 anmeldelser