Neste Teiskontien herkullinen lounas – Tutustu Teiskontien Nesteeseen

Neste Teiskontie on mainio vaihtoehto herkulliselle lounaalle Tampereen alueella. Mereenkaari 3:ssa sijaitseva Teiskontien Neste tarjoaa laadukasta ruokaa, rentouttavaa ilmapiiriä ja mukavan palvelun. Jos haluat nauttia maukkaasta ateriasta hyvällä sijainnilla, sinun ei tarvitse etsiä pidemmälle – Tule ja tutustu Teiskontien Nesteeseen!

Maukas lounasvaihtoehto

Teiskontien Nesteen lounas tarjoaa laajan valikoiman herkullisia ja ravitsevia vaihtoehtoja. Voit valita päivittäin vaihtuvista lounasannoksista, salaateista, keitoista tai vaihtoehtoisesti voit rakentaa oman annoksesi runsaasta salaattibufetista. Riippumatta siitä, oletko lihansyöjä, kasvissyöjä tai erityisruokavaliota noudattava, meillä on jotain jokaiseen makuun.

Teiskontien Nesteen keittiötiimi valmistaa ruoan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Saat taatusti maukasta ja ravitsevaa ruokaa niin lounaalla kuin muulloinkin. Lounas on tarjolla arkisin klo 11.00-14.00, joten voit poiketa nauttimaan herkullisesta ateriasta vaikkapa työpäiväsi lomassa.

Mukava ilmapiiri ja ystävällinen palvelu

Teiskontien Nesteessä viihdytään. Ravintolatilat on suunniteltu viihtyisiksi ja rentouttaviksi, joten voit tulla nauttimaan ruoasta yksin, ystävien kanssa tai vaikka työporukan kanssa. Saat aina hymyilevää ja ystävällistä palvelua, joka tekee ruokailuhetkestäsi entistä miellyttävämmän. Henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan lounasannoksen.

Osoite ja yhteystiedot

Neste Teiskontie sijaitsee osoitteessa Mereenkaari 3, Tampere. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numerosta 010 123 4567 tai sähköpostitse osoitteesta info@teiskontien-neste.fi.

Jos etsit herkullista lounaspaikkaa Tampereen alueelta, käy tutustumassa Teiskontien Nesteeseen. Tarjoamme maukasta ruokaa, mukavaa ilmapiiriä ja ystävällistä palvelua. Tervetuloa nauttimaan herkullisesta lounaasta!

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on Neste Teiskontie?

Neste Teiskontie on huoltoasema Tampereella osoitteessa Teiskontie 266. Neste Teiskontie on huoltoasema, joka tarjoaa monipuolisia palveluita ja lounasta.

Mitä palveluita Neste Teiskontiellä on tarjota?

Neste Teiskontie tarjoaa polttoaineiden lisäksi autopesupalveluita, kahvilan, kaupan ja ravintolan palveluita. Neste Teiskontie tarjoaa monipuoliset palvelut, kuten autopesupalvelut, kahvilan, kaupan ja ravintolan palvelut.

Millainen lounas on tarjolla Neste Teiskontiellä?

Neste Teiskontie tarjoaa vaihtuvan lounaslistan, josta löytyy useita herkullisia vaihtoehtoja. Neste Teiskontie tarjoaa herkullista ja vaihtuvaa lounasta.

Onko Neste Teiskontiellä kasvisvaihtoehtoja lounaalla?

Kyllä, Neste Teiskontiellä on tarjolla myös kasvisvaihtoehtoja lounaalla. Neste Teiskontiellä on lounaalla myös kasvisvaihtoehtoja.

Onko Neste Teiskontie avoinna myös iltaisin?

Kyllä, Neste Teiskontie palvelee asiakkaita myös iltaisin. Neste Teiskontie palvelee asiakkaita myös iltaisin.

Onko Neste Teiskontie esteetön huoltoasema?

Kyllä, Neste Teiskontie on esteetön huoltoasema. Neste Teiskontie on esteetön huoltoasema.

Minkälaista palautetta asiakkaat ovat antaneet Neste Teiskontien ravintolan ruuasta?

Asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta Neste Teiskontien ravintolan ruuasta. Asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta Neste Teiskontien ravintolan ruuasta.

Sijaitseeko Neste Teiskontie lähellä moottoritietä?

Kyllä, Neste Teiskontie sijaitsee lähellä moottoritietä. Neste Teiskontie sijaitsee lähellä moottoritietä.

Onko Neste Teiskontiella myös lahjakortteja myytävänä?

Kyllä, Neste Teiskontiella on myynnissä myös lahjakortteja. Neste Teiskontiella on myynnissä myös lahjakortteja.

Tarjoaako Neste Teiskontie myös take away -palvelua?

Kyllä, Neste Teiskontie tarjoaa take away -palvelua. Neste Teiskontie tarjoaa myös take away -palvelua.

Artiklen Neste Teiskontien herkullinen lounas – Tutustu Teiskontien Nesteeseen har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 16 anmeldelser