Mtv3 kisastudio

Jalkapallon MM-kisat 2022 – Uutiset ja videot

Jalkapallon MM-kisat 2022 – Uutiset ja videot – MTV Uutiset

Katso tuoreimmat uutiset ja ajankohtaiset videot jalkapallon MM-kisoista 2022. Klikkaa sivuillemme ja tutustu!

MTV:n ja C Moren tiimi valmis jalkapallon MM-kisoihin

MTV:n ja C Moren tiimi valmis jalkapallon MM-kisoihin – kasassa huippuluokan asiantuntijaryhmä – MTVuutiset.fi

2.11.2022 — Otteluista 20 esitetään MTV3-kanavalla ja kaksi samaan aikaan pelattavaa ottelua Subilla. Kaikki ottelut esitetään myös C Moren kanavilla ja …

Jalkapallon MM-kisat pelataan poikkeuksellisesti marras-joulukuussa. MTV ja C More esittävät 22 ottelua suorana. MM-kisojen tapahtumia valottaa ja värittää Mestarien liigastakin tuttu meritoitunut asiantuntijatiimi yli 700 A-maaottelun kokemuksella.

MTV Sport Kisastudio: Tamminen, Pitkämäki, Simeone …

MTV Sport Kisastudio: Tamminen, Pitkämäki, Simeone, Mertaranta – MTVuutiset.fi

3.5.2014 — MTV Sport Kisastudio lauantaina klo 18.30 MTV3 -kanavalla. Mainos. Lue myös:.

Leijonilla on käynnissä EHT-turnaus Tukholmassa, viimeinen rutistus ennen jääkiekon MM-kisoja. Juhani Tamminen on MTV Sport Kisastudio -lähetyksen vieraana lauantaina ja analysoi joukkueen lähtökohdat Minskiin.

Jalkapallon MM-ottelut aiheuttavat muutoksia uutisohjelmiin

Jalkapallon MM-ottelut aiheuttavat muutoksia uutisohjelmiin – katso tästä lista – MTVuutiset.fi

21.11.2022 — Uutislähetykset siirtyvät Qatarin MM-jalkapallolähetysten vuoksi alla mainittuina iltoina MTV3-kanavalta Subille ja MTV Katsomoon.

Jalkapallon MM-kisoja esitetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa MTV:n ja Ylen voimin. MTV esittää 22 ottelua, joista valtaosa pelataan parhaaseen katseluaikaan, mikä aiheuttaa tilapäisiä muutoksia TV:n uutis- ja ajankohtaisohjelmistoon. 

MM-KISASTUDIO ohjelmatiedot – Telsu.fi

29.5.2022 — MTV3. Suoran studiolähetyksen juontaa Tuomas Nyholm, asiantuntijoina Tero Lehterä ja Karri Kivi …

Urheilu – MTV Pressi

Comet

Pressi · C More ja MTV3 esittävät jättiottelu Super Bowlin 12.–13.2. · Rallikausi alkaa C Moressa – tiimiin Miikka Anttila ja Tomi Tuominen · Tässä on C Moren …

MM-kisastudio | Iltapulu.fi

MM-kisastudio. … MM-kisastudio. Su 29.05.2022 klo 22.40 , C More Sport 1. korosta … MM-kisastudio · Su 29.05.2022 klo 22.40, MTV3. MM-kisastudio.

MM-kisastudio.

Ylen studioita on haukuttu, MTV:n kehuttu – ero tiivistyy Petri …

Kommentti: Ylen studioita on haukuttu, MTV:n kehuttu – ero tiivistyy Petri Pasaseen – MM-futis – Ilta-Sanomat

25.11.2022 — MTV:n kisastudioissa on nähty C Moren Mestarien liigan lähetyksistä … Kunnes muistin Maikkarin (MTV3-kanavan) näyttävän osan peleistä.

Maikkarin dynaamisesta studiosta huokuu näytönhalu. Se on saanut Ylen näyttämään monotoniselta ja virastomaiselta, kirjoittaa toimittaja Jaakko Tiira.

Jääkiekon MM 2023 TV-lähetykset ja TV-oikeudet

Jääkiekon MM 2023 TV-lähetykset ja TV-oikeudet – Jääkiekon-mm.com

Suomessa jääkiekon MM-kisojen 2023 TV-oikeudet ovat MTV:llä, joka näyttää pelejä sekä MTV3 TV-kanavalla, C More Sport -kanavilla että C More …

Kuka näyttää jääkiekon MM-kisat ja miten otteluita voi katsoa ilmaiseksi? Jääkiekon MM-kisojen 2023 TV-oikeudet ja TV-lähetykset täältä!

Lista tänään julkaistavista TV-ohjelmista – MTV Katsomo

Lista tänään julkaistavista TV-ohjelmista – MTV Katsomo

Lähetystauko MTV3. 20:15. Aamusää. 20:25. Huomenta Suomi. 18:10. Poliisit UK: Ajojahti. 19:00. Lähetystauko Sub. 20:30. Teletapit.

Mitä TV-ohjelmia julkaistaan tänään MTV Katsomossa? Näet MTV Katsomon kätevästä TV-oppaasta kaikki kuluvan päivän TV-ohjelmat. Play-kuvake tarkoittaa, että ohjelma on katsottavissa MTV Katsomossa vaikka heti.

Keywords: mtv3 kisastudio