Matkustuskohteet ja koronarajoitukset – TUI:n vinkit Turkkiin, Kap Verdeen ja Kreikkaan

Turkki, Kap Verde ja Kreikka ovat suosittuja matkakohteita suomalaisten keskuudessa. Kuitenkin koronapandemia on tuonut mukanaan erilaisia matkustusrajoituksia ja -suosituksia. Tässä artikkelissa kerromme TUI:n antamia vinkkejä, joiden avulla voit suunnitella matkasi näihin kohteisiin luottaen.

TUI ja koronarajoitukset

TUI on yksi Suomen suurimmista matkanjärjestäjistä ja se seuraa tiiviisti matkustusrajoituksia ja -suosituksia eri maiden välillä. TUI:n nettisivuilta tui.fi voit aina tarkistaa ajantasaiset tiedot matkustusrajoituksista sekä muista mahdollisista muutoksista. Olipa matkakohteesi Turkki, Kap Verde tai Kreikka, TUI tarjoaa sinulle tarvittavat tiedot helposti ja luotettavasti.

Turkki

Turkki on monen suomalaisen suosikkikohde matkailussa. Koronapandemian aikana Turkissa on voimassa erilaisia matkustusrajoituksia. Suomeen matkustettaessa tulee noudattaa Suomen omia matkustusrajoituksia ja -suosituksia. Matkakohteessa sinua saatetaan pyytää täyttämään terveyskyselyjä ja lämpötilan mittauksia voi tehdä. Muista tarkistaa TUI:n nettisivuilta ajantasaiset tiedot ennen matkaa tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kap Verde

Kap Verde on suosittu lomakohde, joka sijaitsee Atlantin valtamerellä. Matkustaessasi Kap Verdelle sinun tulee ottaa huomioon paikalliset matkustusrajoitukset. Muista tarkistaa TUI:n nettisivuilta päivittyvät tiedot ennen matkaa, jotta saat ajantasaiset ohjeet ja tiedot matkustusrajoituksista Kap Verdelle saapumisen suhteen.

Kreikka

Kreikka on kaunis matkakohde, jossa on upeita saaria ja rantoja. Koronapandemian aikana matkustamista Kreikkaan koskevat tietyt rajoitukset. TUI tarjoaa sinulle tarvittavat tiedot matkustusrajoituksista ja -suosituksista Kreikkaa koskien. Ennen matkaa tarkista ajantasaiset tiedot TUI:n nettisivuilta ja varmista, että täytät kaikki vaaditut matkustusasiakirjat.

Matkustaessasi Turkkiin, Kap Verdelle tai Kreikkaan, on tärkeää olla perillä kulloinkin voimassa olevista koronarajoituksista ja -suosituksista. TUI:n avulla voit suunnitella matkasi luottaen siihen, että saat ajantasaiset tiedot helposti saataville.

Yhteenveto

Turkki, Kap Verde ja Kreikka ovat suosittuja matkakohteita, mutta koronarajoitukset voivat vaikuttaa matkustamiseen. TUI tarjoaa luotettavia tietoja matkustusrajoituksista ja -suosituksista näitä kohteita kohtaan. Muista tarkistaa TUI:n nettisivuilta ajantasaiset tiedot ennen matkaa, jotta voit suunnitella matkasi turvallisesti ja nauttia matkastasi täysin sydämin.

Artiklen Matkustuskohteet ja koronarajoitukset – TUI:n vinkit Turkkiin, Kap Verdeen ja Kreikkaan har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 35 anmeldelser