Kumpulan asuntojen myynti: Katso myytävät asunnot Kumpulasta Helsingissä ja Tampereella

Kumpula on rauhallinen ja viihtyisä kaupunginosa, joka sijaitsee sekä Helsingissä että Tampereella. Alueella on paljon viehättäviä asuntoja tarjolla, ja monet etsivätkin unelmiensa kotia juuri sieltä. Tässä artikkelissa esittelemme joitakin myytäviä asuntoja Kumpulasta sekä Helsingissä että Tampereella. Jos siis olet kiinnostunut Kumpulasta asuinalueena, kannattaa jatkaa lukemista!

Kumpula Helsingissä

Kumpula sijaitsee Helsingin Käpylässä ja se on tunnettu viihtyisästä tunnelmastaan. Alueella on monia kauniita vanhoja puutaloja ja vehreitä puistoja. Tässä muutama myynnissä oleva asunto Kumpulassa Helsingissä:

  • Asunto 1:3h+k, 70m², hinta 295 000€. Tämä tilava ja valoisa koti sijaitsee aivan Kumpulan luonnonläheisellä alueella. Julkiset liikenneyhteydet ovat erittäin hyvät, ja lähistöllä sijaitsee myös kouluja ja päiväkoteja.
  • Asunto 2:2h+k+s, 55m², hinta 250 000€. Tämä moderni ja tyylikäs asunto sopii hyvin esimerkiksi pariskunnalle tai pienelle perheelle. Lähistöllä sijaitsevat kaupat, ravintolat ja viheralueet tarjoavat monipuolisia palveluita ja harrastusmahdollisuuksia.
  • Asunto 3:4h+k+s, 100m², hinta 450 000€. Tämä avara ja viihtyisä asunto on täydellinen valinta perheelle, joka kaipaa tilaa ja luonnonläheistä ympäristöä. Lähistöllä on hyvät ulkoilumaastot, sekä kouluja ja päiväkoteja perheen pienimmille.

Kumpula on suosittu asuinalue Helsingissä, ja nämä asunnot ovat vain muutamia esimerkkejä monesta myynnissä olevasta vaihtoehdosta. Jos haluat löytää juuri sinulle sopivan kodin Kumpulasta Helsingissä, tutustu Etuovi.comin tarjontaan!

Kumpula Tampereella

Kumpula sijaitsee myös Tampereella ja on tunnettu rauhallisesta ympäristöstään. Alueella on paljon vihreitä alueita ja luonnonläheisiä maisemia. Tässä muutama myynnissä oleva asunto Kumpulassa Tampereella:

  • Asunto 1:2h+k, 57m², hinta 215 000€. Tämä kodikas ja hyvin suunniteltu asunto sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä alueella. Lähistöltä löytyvät kaupat, koulut ja päiväkodit.
  • Asunto 2:4h+k+s, 98m², hinta 375 000€. Tämä tilava ja moderni asunto tarjoaa erinomaiset puitteet viihtyisään asumiseen. Lähistöllä sijaitsee useita ulkoilualueita sekä palveluita perheen tarpeisiin.
  • Asunto 3:1h+kk, 35m², hinta 150 000€. Tämä kompakti ja kodikas asunto sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai nuorelle parille. Lähistöllä on hyvät liikenneyhteydet ja palvelut.

Kumpula Tampereella tarjoaa loistavia vaihtoehtoja rauhallisesta ja luonnonläheisestä asumisesta kiinnostuneille. Jos olet kiinnostunut Kumpulan alueesta Tampereella ja haluat löytää unelmiesi kodin, tutustu Etuovi.comin tarjontaan!

Yhteenvetona voidaan todeta, että sekä Kumpula Helsingissä että Tampereella tarjoavat hienoja vaihtoehtoja asumiseen. Alueiden rauhallinen ilmapiiri ja luonnonläheinen ympäristö houkuttelevat monia asunnonostajia. Tutustu Etuovi.comin laajaan valikoimaan ja löydä unelmiesi koti Kumpulasta!

Ofte stillede spørgsmål

Mitkä ovat Etuovi.comin palvelut Kokkolan alueella?

Etuovikokkola tarjoaa monipuolisesti erilaisia asuntokohteita Kokkolassa ja sen lähiympäristössä. Tutustu Etuovikokkolaan ja löydä unelmiesi koti.

Missä voi löytää myytäviä asuntoja Kumpulassa, Helsingissä?

Etuovi.com tarjoaa laajan valikoiman myytäviä asuntoja Kumpulan kaupunginosassa Helsingissä. Etsi uusi koti Kumpulasta Etuovi.comin avulla.

Mitä asuntotarjontaa on saatavilla Tampereen Kumpulassa?

Etuovi.comin kautta voit tutustua monipuoliseen asuntotarjontaan Tampereen Kumpulassa. Löydä sopiva koti Tampereen Kumpulasta helposti Etuovi.comin avulla.

Millaisia asuntoja on myynnissä Etuovikokkolassa?

Etuovikokkolan valikoimassa on erilaisia asuntoja, kuten kerrostaloasuntoja, omakotitaloja ja rivitaloasuntoja. Tutustu Etuovikokkolan tarjontaan ja löydä sopiva asunto tarpeisiisi.

Onko Etuovi.comissa myytävänä asuntoja Kumpulassa, Helsingissä?

Kyllä, Etuovi.comissa on saatavilla laaja valikoima myytäviä asuntoja Kumpulan kaupunginosassa Helsingissä. Etsi uusi koti Kumpulasta helposti Etuovi.comin avulla.

Mitkä ovat Etuovikokkolan suosituimmat asuntopalvelut?

Etuovikokkolassa suosituimpia asuntopalveluita ovat myytävien asuntojen selailu, asuntojen hintojen vertailu ja uutiskirjeen tilaaminen. Tutustu Etuovikokkolan suosituimpiin asuntopalveluihin ja löydä unelmiesi koti helposti.

Miten voin etsiä myytäviä asuntoja Tampereen Kumpulassa?

Voit käyttää Etuovi.comin hakutoimintoa ja rajata hakutuloksia haluamillasi hakuehdoilla löytääksesi myytäviä asuntoja Tampereen Kumpulassa. Etsi unelmiesi koti Tampereen Kumpulasta helposti Etuovi.comin avulla.

Mitä tietoa Etuoven sivustolla on saatavilla Kumpulan alueen myytävistä asunnoista?

Etuovi.comin sivustolla on saatavilla monipuolisesti tietoa Kumpulan alueen myytävistä asunnoista, kuten asunnon kuvat ja tiedot, asunnon hinta ja yhteystiedot ilmoittajaan. Tutustu Etuovi.comin tarjoamaan tietoon Kumpulan alueen myytävistä asunnoista.

Voiko Etuovi.comissa etsiä asuntoja myös Kumpulan alueelta Helsingissä?

Kyllä, Etuovi.comissa voi etsiä asuntoja myös Kumpulan alueelta Helsingissä. Etsi uusi koti Kumpulasta helposti Etuovi.comin avulla.

Millaisia asuntokohteita löytyy Etuovikokkolasta?

Etuovikokkolasta löytyy monenlaisia asuntokohteita, kuten kerrostaloasuntoja, omakotitaloja, rivitaloasuntoja ja kesämökkejä. Tutustu Etuovikokkolan tarjontaan ja löydä sopiva asunto tarpeisiisi.

Artiklen Kumpulan asuntojen myynti: Katso myytävät asunnot Kumpulasta Helsingissä ja Tampereella har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 27 anmeldelser