Itseämme hemmotellen ja hoivaten

(Kaupallinen yhteistyö)

Vierailimme viime viikolla Soap & Balsamin ihanalla pajalla. (SB:n inspiroivaan yritystarinaan pääset tästä.) Jo ennen vierailuamme saimme tuotteita testattavaksemme ja kotiin lähdimme vielä toisen tuotesatsin kanssa. Mennyt viikko onkin kulunut itseä hemmotellen, ihoa hoivaten ja tuotteita testaten. Näitä kokemuksiamme lukiessa muistattehan Soap & Balsamin loistavan tarjouksen lukijoillemme äitienpäivään asti! Tiedot löytyvät tämän postauksen lopusta.

Merja sai testattavakseen tuotepaketin, joka sisälsi sheavoita, ruusuvettä, arganöljyä, hoitoturvetta ja kylpypommin sekä kaksi saippuaa: piparminttu-hohkakiven ja ruususuolan.

”Ruusuvesi on ehdoton suosikkini. Siitä tulee niin lapsuus mieleen: kerrostalon piha oli täynnä kurtturuusuja ja lehtiä uitettiin vedessä, jolloin lehdistä saatiin hyväntuoksuista vettä. Äskettäisellä Maltan reissulla ruusuvesi oli ihan paras, kun vettä suihkutteli virkistyksesksi pitkän päivää kasvoille. Ihana tuoksu & kasvoilla raikas tunne.”

 

Arganöljy puolestaan on erinomainen Merjan kuiville käsille:

”Pari tippaa kädenselkämykselle riittää ja kosteus jää käsiin todella pitkäksi aikaa. Kädet eivät kuitenkaan ole tahmeat, kuten monen rasvan kanssa käy, vaan ne tuntuvat ihanan kosteutetuilta.”

Molemmat saippuat – piparminttu-hohkakivi ja ruususuola – ovat mukavan kuorivia. Toisessa kun on merisuolaa ja toisessa hienoksi jauhettua hohkakiveä. Ja se tuoksu: kummankin tuoksu on huumaava! Ruususuola on päätynyt suihkuun saippuaksi ja piparminttu käsisaippuaksi. Merjan on vaikea nimetä suosikkiaan, kumpikin on hänelle todella mieluinen.

”Sheavoi puolestaan on tehotehokosteuttaja, joka on saanut talven jäljiltä kuivien säärien ihon taas kuosiin. Pieni tilkka voipuun voita riittää – sen kun lämmittää käsien välillä notkeaksi ja levittää kuiviin kohtiin, iho kiittää . <3”

Kylpypommi on vielä Merjalla testaamatta, kylpyammetta kun ei ole hetkeen saatavilla. Mutta menee vielä taatusti testaukseen. Samoin hoitoturve vielä odottaa, mutta se on menossa viikonloppuna testiin saunan kera. 🙂

”Ai niin ja meinasi ihan unohtua: pyykkietikka! Olen todellinen pyykkietikan ystävä. Yhtäkään koneellista ei enää pyöri ilman tuota ihmeainetta. Pyykistä tulee ihanan tuoksuva ja kone raikastuu samalla. Tässä etikassa oli todella raikas tuoksu.”

 

Maarit puolestaan sai etukäteen testattavaksi tuotepaketin, joka tarjosi hoitoa erityisesti jaloille. Kuin Soap & Balsamilla olisi tiedetty, että Maaritin jalat ovat kuluvina viikkoina erityisen rasituksen alla.

SB Piparminttu-jalkabalsami lupaa virkistystä rasittuneille jaloille. Ja sitä se myös tarjosi. Tämä jalkavoide on kuohkea ja se levittyy helposti. Annostelun kanssa Maaritilla oli aluksi vaikeuksia: tuotetta tuli otettua liian reilusti sormiin ja lopulta jopa polvet saivat kosteutusta. Se kuitenkin imeytyy tehokkaasti, joten sukat voi pukea jalkaan tai jalat sujauttaa peiton alle käytännössä heti käsittelyn jälkeen.

Paketissa mukana ollutta kylpypommia Maarit pääsi kokeilemaan vappuna. Yhdestä kylpypommista saa jopa neljä jalkakylpyä tai yhden koko kylvyn. Tällä kertaa kylpy valmistui puolikkaasta:

”Huoneeseen leviää valloittava appelsiinin tuoksu. Upotan jalat lämpimään kylpyveteen ja otan skumppalasin käteeni. Kaiuttimista soi hyvä musiikki. Täydellinen rentoutumisen hetki. Vesi ei vaahtoa. Olen jo oppinut, että luonnonkosmetiikka ei vaahtoa. Kylvyn jälkeen jalat tuntuvat siltä, etteivät ne enää kaipaisi kosteutusta. Vaikutuksen varmistaakseni rasvaan jalat vielä piparminttu-balsamilla.

Jalkani ovat usein koetuksella korkkareiden, juoksukilometrien ja paljon seisomista sekä kävelyä sisältävän työni vuoksi. Yleensä tarvitsen erityisen hoitosession saadakseni ne jälleen pehmenemään ja näyttämään vaikkapa sandaaleihin riittävän hyvältä. Nyt minusta tuntuu, että yhden kylvyn ja muutaman illan balsamikäsittelyn jälkeen jalkani ovat pehmeämmät kuin pitkään pitkään aikaan… Tervetuloa sandaalikausi! Ihanaa! ”

Myös SB luonnonsaippuat ovat päässeet Maaritin kokeiluun. Hän valitsi  tuotteita, jotka sisältävät sitruunaa, avokadoa ja marjasmoothieta lempiraaka-aineidensa ja -tuoksujensa mukaan.

Käyttöön niistä pääsi ensin sitruuna-yrttisaippua, jonka raikas ja energinen tuoksu vetää nyt Maaritia erityisesti puoleensa. Sen myötä iho tuntuu todella raikastuvan, mieli myös. Maaritin iho on tavallisesti hyvin kuiva ja siksi hän saippuoi itseään vain sen verran kuin on pakko. Koska pelkää sen kuivattavan ihoa entisestään. SB luonnonsaippuan kanssa tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole. Iho enemmänkin kirkastuu ja kosteutuu eli pehmenee silmissä.

Maaritilla on jo ennestään kokemusta avokado-vihreä tee -saippuasta. Siitä tuli ensikosketuksella hänen suosikkinsa ja sitä hän on kovasti kaivannut lisää. Nyt hän sitä sai! Sen kosteuttava, pehmentävä ja rauhoittava vaikutus on vain niin ihana. Tätä saippuaa ei muuten aina ole tarjolla. Kuulema seuraavan kerran vasta syksyllä. Kannattaa siis tarttua, jos sitä jossain näette. 😉

Tämän viikon testauksen myötä avokadosaippuan asema suosikkina on kuitenkin vaakalaudalla. Nimittäin vappufiilistä etsiessään Maarit otti käyttöön myös marjasmoothie -saippuan. Kaikki, missä on vadelmaa yleensä tulee hänen valitsemaksi ja niin tämäkin. Suihkun jälkeen kylppäri tulvikin ihanan lempeästä vadelman tuoksusta, iho myös. Saippua tuntui kosteuttavalta ja pehmeältä. Hellivän armahtavalta.

”Ei voisi olla parempaa tapaa aloittaa päivä, kuin suihku tämän saippuan kanssa. Miten ihanalta iho ja olo tuntui sen jälkeen.”


Äitienpäivä- ja kevättarjous Soap & Balsamilta Tyylitellen-blogin lukijoille:

Ostaessasi tuotteita Soap & Balsam SB -verkkokaupasta yli 40 eurolla, saat -20 % alennuksen. Tarjous on voimassa äitienpäivään eli 13.5.2018 asti koodilla TYYLITELLEN

Loistava mahdollisuus tilata vaikka alkukesän pienet lahjat ja tuliaiset yhdellä kertaa!


Lisätietoja Soap & Balsamin tuotteista ja jälleenmyyjistä löytyy täältä.

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *