Joululaulu kahoot

Joulumusiikkivisa | 75 parasta kysymystä ja vastausta

6.12.2022 — On joulu! Tai ehkä on lokakuu. Siitä huolimatta joululaulut ovat kovaäänisiä ja voit isännöidä tätä joulumusiikkivisaa saadaksesi tunnelman!

On joulu! Tai ehkä on lokakuu. Siitä huolimatta joululaulut ovat kovaäänisiä ja voit isännöidä tätä joulumusiikkivisaa saadaksesi tunnelman!

Musiikin Kahoot-linkkejä – Peda.net

Pari intervallikysymystä edistyneimmille. Musiikin teoriaa. Perusasioita 3.-6.-luokkalaisille. Musiikin yleistietovisa (nykymusiikki, klassinen).

Suomalaiset Joululaulut-visa – Yhteisövisat – Musiikki – Älypää

Suomalaiset Joululaulut-visa – Musiikki – Tiedätkö suomalaisia joululauluja? Haluatko testata miten hyvin tunnet suomalaisia joululauluja?

Suomalaiset Joululaulut-visa – Musiikki – Tiedätkö suomalaisia joululauluja? Haluatko testata miten hyvin tunnet suomalaisia joululauluja? Testaa ja saat tietää vastauksen. – Älypää Yhteisövisat

Joulukalenteri 2022 by Heini Viitamäki – Prezi

21 Joululaulu kahoot. 21. https://create.kahoot.it/share/tunnetko-joululauluja/501798ad-9aa4-48e8-a263-5d06cef29e42. 22 Energiakriisi Korvatunturilla …

Suuri jouluvisa – tiesitkö tämän joulun perinteistä? – YLE

Suuri jouluvisa – tiesitkö tämän joulun perinteistä? | Oppiminen | yle.fi

23.12.2019 — Rakkaimmat joululaulut, piparin tuoksu ja koristeltu kuusi. Joulu on vuoden tärkein juhla ja sen viettoon liittyy monenlaisia uusia ja …

Mikä on Suomen suosituin jouluruoka? Entä joululaulu?

Joulukalenterin sisältö 2021 opettajalle – Osaan suomea

Joululaulut ja musiikin rytmi (Joulu on taas) … Vinkki: Tehkää luokan oma Kahoot opiskelemastanne aiheesta ja jakakaa toiselle ryhmälle.

Joulun kovin tietovisa! Testaa tietosi 20 kysymyksellä – Viihde

18.12.2018 — Yllä olevalla videolla näet kuvia joulunvietosta Suomessa eri vuosikymmenillä. Lue lisää: Kuinka hyvin muistat suosittujen joululaulujen sanat?

Alkuvaiheen suomi toisena kielenä ja kirjallisuus – PerusSetti.fi

Alkuvaiheen suomi toisena kielenä ja kirjallisuus – PerusSetti.fi

Aipe-opettaja Minna Niemelän tekemiä Kahoot-pelejä. … Kahoot-pelejä. … Teemasivuille koottuna kuvia, edellsivuosien joulukalantereita sekä joululauluja.

Pohjola-Norden – Ny vecka, ny Kahoot! Du kan svara på…

Virittäydy joulutunnelmaan kuuntelemalla parhaita pohjoismaisia joululauluja. Kerro meille lempijoululaulusi, niin lisäämme sen soittolistalle. Kom in i …

Keywords: joululaulu kahoot