Unelmatyö vai unelma unelmatyöstä?

Merja kirjoittaa:

Olen näin uuden vuoden kunniaksi taas pohdiskellut paljon asioita ja asettanut itselleni useita tavoitteita vuodelle 2018. Tykkään tavoitteista & unelmista – niiden avulla saan edistettyä itselleni tärkeitä asioita ja niiden myötä tulee myös mietiskeltyä säännöllisen väliajoin, mihin olen matkalla.

Kun kello löi 00.01 maanantaina 1.1.2018 taakka putosi hartioiltani. Tarinamme-postauksessa asiaa hieman sivuttiinkin, mutta viime vuosi oli… no… erittäin raskas. Huoli läheisestä oli musertava ja se tottakai vaikutti myös omaan jaksamiseeni. Mutta kun uusi vuosi alkoi, tuntui kuin minulla olisi alkanut uusi elämä! Todella erikoinen tunne, en ollut sellaista osannut odottaa. Mutta en valita, tämä tuntuu hyvältä. 🙂

Voin rehellisesti sanoa, että teen unelmatyötä. Olen ollut yrittäjänä kohta jo 13 vuotta, mutta mielestäni varsinainen yrittäjyyteni alkoi vasta vuonna 2011, kun päädyin suorittamaan Yrittäjän ammattitutkintoa. YAT on oppisopimuskoulutus ja se sai yritykseni ihan uusille raiteille. Loistavat kouluttajat, ihana mentori ja tehtäviä, joita tein vain ja ainoastaan yritykseni tiimoilta ja veivät yritykseni asioita eteenpäin. Kasvoin tutkinnon suorittamisen aikana yrittäjänä todella paljon ja ymmärsin, mihin suuntaan yritystäni kannattaa/haluan viedä.

Sanon aina mieluummin kyllä kuin ei uusille mahdollisuuksille ja olenkin päätynyt tekemään mitä erilaisimpia asioita. Olen yrittäjänä siinä onnellisessa tilanteessa, että voin myös itse päättää, missä kaikessa olen mukana. Ja voi pojat, miten maailma onkaan täynnä kaikenlaista mielenkiintoista! Siinä missä maailma sulkeutui minulle viime vuonna ja lakkasin näkemästä mahdollisuuksia, se avautui minulle uudestaan 1.1.2018 klo 00.01 ja näen taas pelkästään mahdollisuuksia. Olen siis palannut takaisin siksi, joka oikeasti olen – oi että tuntuu hyvältä. Inspiraatio & energia virtaavat – tästä tulee upea vuosi <3

Vastauksena postauksen otsikkoon: kyllä, minulla on unelmatyö. Joskus aiemmin vuosia sitten, minulla oli unelma unelmatyöstä, enkä ollut tyytyväinen silloiseen olotilaani. Onneksi uskalsin lähteä yrittäjäksi. En ole katunut, nyt onnistumiseni on kiinni vain ja ainoastaan itsestäni. Joillekin ehkä pelottava ajatus, mutta minua tuo ajatus ruokkii ja vie eteenpäin. Kun onnistun, voin onnitella itse itseäni ja kun epäonnistun, niitäkin toki tulee, voin katsoa peiliin. Mutta epäonnistumisiakaan en koskaan kadu, sillä niistä opin kuitenkin eniten.

Tiedän, että monella on unelma unelmatyöstä, mutta ei uskalla haastaa itseään. Kannustan ainakin miettimään asiaa hieman tarkemmin, koska meillä kaikillahan on kuitenkin vain yksi elämä täällä elettävänä. En kannusta ketään ottamaan mitään yltiöpäisiä riskejä, mutta kannustan unelmoimaan, ottamaan asioista selvää ja hankkimaan ehdottomasti koulutusta varsinkin, jos yrittäjyydestä haaveilee. Varmasti itse kukin meistä lähtee mieluummin töihin inspiroituneena ja iloisella mielellä kuin niin, että se on välttämätön pakko ja että taas pitää selviytyä yhdestä päivästä.

Iloa & innostusta vuoteen 2018! Olkoon se sinullekin upea vuosi <3

2 ajatusta postaukseen “Unelmatyö vai unelma unelmatyöstä?

  1. Olet niiiiin ansainnut unelmatyösi <3 upeasti ja määrätietoisesti jaksanut ponnistella sitä kohti! Kaikkea hyvää ja menestystä työhösi! Energiaa ja iloa päiviisi <3

    1. Kiitos Arja-Leena kauniista kommentistasi <3 Töitä on kyllä tullut tehtyä, se on totta, mutta on kannattanut. Olen niin iloinen tämän hetkisestä työtilanteestani, se on ihan super! Mahtavien ihmisten kanssa mahtavia proggiksia, ei kai sitä voi työltään muuta pyytääkään 🙂 Ihanaa viikonloppua sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *