Sarjassamme kiva työpäivä

Merja kirjoittaa:

Olen ollut yrittäjänä pian 13 vuotta ja tykkään todella paljon työstäni. Jokainen päivä on erilainen ja minulla on ihana ammatti, jonka parissa tapaan mm. upeita yrittäjänaisia. Niin myös tänään, tällainen oli yksi helmikuinen työpäiväni.

Käännän uskollisen Minini nokan kohti Varsinais-Suomea aamulla kahdeksan aikaan. Yöllä on satanut räntää, joten valmistaudun haastavaan ajokeliin. Onneksi Turun moottoritie on aika ”ajettavassa” kunnossa, vain ohituskaistalla on loskaa.

Etsin radiosta kanavan, jossa selostetaan olympialaisia. Olen kova penkkiurheilija. Suosikkilajejani ovat etenkin hiihto & yleisurheilu. Matka taittuu mukavasti suomalaisten suorituksia kuunnellessa ja havahdun vasta Salon jälken, kun bensamittarin valo alkaa palaa. Niinpä kurvaan huoltoasemalle. Auton tankkauksen jälkeen päätän tankata myös itseni kahvilla ja croissantilla.

Matka kohti Vehmaata jatkuu mukavissa merkeissä: jännitän sprinttihiihtojen alkueriä ja ihastelen maisemia. Matkalla paistaa, sataa vettä, sataa räntää ja sataa lunta. Tämä kaikki vain parinkymmenen kilometrin matkalla. Ihanan vaihteleva tämä Suomen sää! 🙂

Vehmaalla olen hieman etuajassa, joten ajelen paikkakunnalla hetken maisemia katsellen ja ehdin napata myös pari valokuvaa. Vaateliike Seepraan kaarran puolen päivän aikaan. Yritystä luotsaavaa Katia on aina yhtä kiva nähdä. 🙂 Kati on myynyt pitkään Capri Collection mallistoa ja hän tuntee asiakkaansa todella hyvin. Onhan hän pyörittänyt Vehmaan liikettään jo vuodesta 2002 ja avannut Paattisille toisen liikkeen vuonna 2012. Olen ollut useamman kerran hänen luonaan, kun liikkeeseen on tullut asiakas ja parempaa palvelua saa kyllä hakea!

 

Katsomme Katin kanssa Capri Collectionin AW18 eli syksyn & talven malliston läpi ja hän valitsee varmalla ammattitaidolla omalle asiakaskunnalleen sopivimmat mallit. Suurin osa ajasta meillä tosin menee asioiden ”päivittämiseen”: juttu jatkuu siitä, mihin edellisellä kerralla jäimme. Tosin viimeksi juttelimme niin tiiviisti, että unohdin muistikirjani Seepraan ja siitä tuli ylimääräinen 50 km lenkki, kun ajoin hakemaan kirjaa. Ilman sitä olen yksinkertaisesti hukassa! Sama pää kesät talvet… 😉

Mahtavimpia työni puolia on ehdottomasti kanssakäyminen ihanien jälleenmyyjien kanssa. Kun on tehnyt työtä samojen ihmisten kanssa useamman vuoden, sitä jutellaan jo muutakin kuin vain työkuulumiset. Suomessa on myös todella kauniita paikkakuntia: varsinkin kesällä on nautinto ajaa maaseudulla ja nähdä paikkoja, joissa ei ehkä muuten tulisi käytyä. Sen lisäksi teen ihan parhaat vaatelöydöt työreissuillani näistä pikkuputiikeista. Niissä on ihan ehdottomasti parhaat valikoimat. Kannustan myös sinua tutustumaan tällaisiin putiikkeihin, uskon että yllätyt positiivisesti sekä valikoimasta että palvelusta.

Tällainen oli yksi päivä yrittäjäelämässäni. Loppuviikko meneekin Showroomilla Kenkäviikon merkeissä. Sekin on taas uutta & erilaista! Toivottavasti myös sinulla on ollut kiva työviikko!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *