Yhteistyö

TEHDÄÄN YHTEISTYÖTÄ!

Tyylitellen on aikuisille naisille suunnattu blogi, joka keskittyy tyyliin ja muotiin, kauneuteen, hyvinvointiin, ja keskusteluun elämästä.

Blogin takana on kaksi yrittäjää, muodin ammattilaista, joilta löytyy sekä kokemusta että näkemystä, sujuva kynä, näppärä kamera ja innostava asenne. Haluamme tehdä blogiamme tyylillä ja ammattitaidolla, mutta pilke silmäkulmassa. Meille on tärkeää, että blogimme tuottaa sekä lukijoillemme, että meille ja meidän yhteistyökumppaneille iloa. Haluammekin tarjota postauksiemme kautta paljon ideoita ja inspiraatiota, hengähdyshetkiä, pohdinnan aiheita ja oivaltamisen mahdollisuuksia.

Blogimaailma on meille erittäin tuttu: olemme molemmat kirjoittaneet blogeja, seuranneet muita blogeja ja myös kouluttaneet yrityksiä blogien hyödyntämisestä liiketoiminnassa.

 


BLOGIMME KOHDERYHMÄ

Kirjoitamme blogiamme erityisesti 35-55 v. naisille. Kirjoituksemme sisältää hyödyllisiä vinkkejä myös nuoremmille ja vanhemmille.

Kohderyhmämme:

 • kaipaa uusia ideoita pukeutumiseensa, joskus myös rohkaisua ja hyväksyntää
 • uskaltaa ja haluaa kokeilla uutta
 • haluaa, että pukeutuminen on hauskaa, jopa leikittelevää
 • ajattelee, että pukeutuminen tuottaa iloa ja itsevarmuutta
 • haluaa usein hemmotella itseään erilaisin aistielämyksin
 • kaipaa toisinaan elämään ripauksen luksusta
 • pitää itsestään huolta arjen kiireiden keskellä
 • arvostaa omaa henkistä ja fyysistä hyvinvointiaan
 • haluaa pohtia omaa elämäänsä ja saavuttaa tavoitteita

YHTEISTYÖN REUNAEHTOJA

Teemme mielellämme yhteistyötä yritysten ja brädien kanssa ja olemme avoimia kaikille yhteistyöehdotuksille. Toivomme kuitenkin huomioivan seuraavat reunaehtomme yhteistyölle:

 • Meille lukijat ovat etusijalla. Siksi teemme yhteistyötä vain sellaisten toimijoiden ja tuotteiden kanssa, joiden ajattelemme kiinnostavan lukijoitamme.
 • Meille on myös tärkeää pitää kiinni omista arvoistamme. Jos jokin tuote tai brändi riitelee syystä tai toisesta oman arvomaailmamme kanssa, emme kirjoita siitä blogissamme.
 • Tuotteiden/näytteiden lähettäminen meille etukäteen sopimatta ei takaa sitä, että esittelemme tuotteen blogissamme.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että blogia kirjoittaa kaksi erilaista ja hieman eri-ikäistäkin leidiä, joten kohderyhmämme on laaja ja kiinnostuksen kohteet sen mukaan. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

ARVONNAT

Järjestämme tuotearvontoja sellaisten tuotteiden osalta, jotka sopivat blogimme kohderyhmälle ja jotka kuuluvat omaan arvomaailmaamme.

SPONSOROIDUT JULKAISUT

Kirjoitamme myös mielellämme sponsoroituja julkaisuja tuotteen, brändin tai yrityksen osalta. Tuotamme julkaisun sisällön kokonaan itse, kuvia myöten. Emme julkaise valmiiksi tuotettuja tekstejä tai käytä brändien omia kuvia julkaisuissa.

Yhteistyötä tehtäessä haluamme kaikin tavoin saavuttaa win-win-tilanteen. Siksi toivomme, että yhteistyön aluksi keskustellaan tavoitteista ja varmistutaan yhteisestä näkökulmasta.

MAINONTA BLOGISSA

Blogimme yhteyteen on tarjolla mainospaikkoja tai mainontaa voidaan toteuttaa sponsoroidun julkaisun tavoin. Kysy lisää, kerromme mielellämme!

Ota rohkeasti yhteyttä – mietitään yhdessä, miten voimme tuottaa brändillesi lisäarvoa!

leidit@tyylitellen.fi

Maarit & Merja