Oma tyyli paras tyyli

Me kaikki kaipaamme toisinaan makutuomareita. Mekin, vaikka meidän molempien oma tyyli on kovin vahva ja varma. Siksi on ollut aivan mahtavaa kuulla teidän ajatuksia siitä, mikä miellyttää teidän silmää. Kiitos, kun jaoitte mielipiteenne ja erityisesti kiitos, kun niin moni myös perusteli valintaansa.  Olette mahtavia! <3 Tässä samalla oppii katsomaan omaa pukeutumistaan ulkopuolisin silmin.

Arvonnankin pohjalla olleessa tyyliemme vertailussa eri asukokonaisuudet poikkesivat toisistaan tavallista enemmän. Siksi kommenttienne lukeminen tuntui erityisen kiinnostavalta. Me tunnemme toisemme ja toistemme pukeutumistyylin sen verran hyvin, että vaikka kuinka toisillemme asuja valitessa ajattelemme tekevämme jotain mullistavaa, vain harvoin siihen kykenemme. Se, miten näemme toisemme, on jo historian mukauttama. Toki tuomme valitsemiimme asukokonaisuuksiin aina myös jotain omasta tyylistämme. Siksi Merja usein pukee Maaritin housuihin ja Maarit puolestaan etsii Merjalle mekkoja. Sellaisten asujen kokeileminen, jotka eivät heti tunnu omalta, on oman tyylin kehittämistä ja haastamista parhaimmillaan. Ja melkein aina jokin uusi ajatus jää muhimaan omaan mieleen näistä kokeiluista, vaikka asu ei heti pääsisikään omaan vaatekaappiin.

Mutta sitten toisaalta siinä omimmassa tyylissä sitä vain viihtyy parhaiten. Se näkyy olemuksessa ja käyttäytymisessä. Se välittyy jopa kuvista. Olemisessa on silloin tiettyä huolettomuutta. Vaatteiden tulisi aina olla sellaiset, että puettuaan ne voi unohtaa. Silloin jää tilaa keskittyä tärkeämpiin asioihin, kuten omaan ajatteluun, ulosantiin ja toisten huomioimiseen. Oman tyylisissä vaatteissa se tapahtuu kuin itsestään.

Mutta mikä teidän mielestä oli paras tyylimme? Ainakin sellainen johtopäätös voidaan tehdä, että teidän mielestä voimme pukeutua monin eri tavoin. Niin tasaisesti mielipiteet jakaantuivat eri asujen kesken. 😀 Ihanaa! Se vapauttaa meitä vielä lisää kokeilemaan ja yllättämään välillä myös itsemmekin. Mutta toisaalta tarjoaa mahdollisuuden tukeutua siihen omimpaan tyyliimme, kun tarve sille on. Näissä tämän postauksen kuvissa olemme juuri niin omia itseämme kuin vain voimme olla, kovasta pakkasesta huolimatta.

Ne kyselyn tulokset: (asujen kuvat löytyvät täältä)

Merjan asuista A ja D saivat lähes yhtä paljon ääniä. Eli Merjan itsensä valitsema sinisävyinen puseron ja farkun yhdistelmä ja toisaalta Di Donnan Annen valitsema pitsipuseron ja tummansinisen housun asukokonaisuus.

Maaritille teidän mielestä paras asu oli A eli hänen itse itselleen valitsema mustan hameen ja topin yhdistelmä höystettynä vaaleanpunaisella neuletakilla. Seuraavina tulivat tasavahvoina kukkamekko ja Merjan hänelle valitsema punaisen jakun ja farkun yhdistelmä.

Arvonta on siis päättynyt ja nyt myös suoritettu. Sinisen huivin voitti Teija ja harmaan Tuija. Vastaamme voittajien arvontapostauksen kommenttiin tuota pikaa ja olemme teihin myös muuten yhteydessä. Paljon onnea voittajille – toivottavasti huivit tuovat iloa kevään pukeutumiseen.


Merjan päivän asu omasta kaapista:

Neuletakki – Ilse Jacobsen | Pusero – Capri Collection | Farkut – Capri Collection | Huivi – Mimmi&Mike| Nilkkurit – Tamaris, löytö Tallinnasta Korut – Coal by Carlsson |

Maaritin päivän asu omasta kaapista:

Mekko – löytö, jolla ei ole edes labelia | Toppi – Milook | Villasukkahousut – Vogue | Säärystimet – merinovillaa | Nilkkurit – Pavement

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *