Masai – iloa ja väriä aikuisen naisen pukeutumiseen

Saimme mahdollisuuden tutustua ihanan tanskalaisen Masain tämän kevään mallistoihin jo etukäteen. Brändin, joka on mitoituksiltaan kuin luotu suomalaisille naisille – ja jonka tyylistä ja värikkyydestä meidän kannattaisi ottaa kaikki ilo irti.

 

Mallina toimii tällä kertaa Maarit, joka on erityisen innoissaan, kun mahtuu hyvin M-kokoon – eikä tarvitse edes vetää vatsaa sisään. 😉 Masain monet eri leikkaukset, A-linjat, vinoon leikatut mallit ja muut pienet kikat tekevät mallistosta toimivan hyvin monelle eri vartalolle, myös vähän runsaammille mitoille. Satoja tuotteita käsittävästä kauden mallistosta löytyy jokaiselle jotakin. Etenkin tunikoiden ja mekkojen, tunikoinakin toimivien mekkojen rakastajille. Niitä yhdistetään legginssien lisäksi nyt pussihousuihin sekä etenkin leveälahkeisiin vajaamittaisiin ja pitkiin housuihin! Mallistosta löytyy myös mielenkiintoisia neuletakkeja, puseroita ja jakkuja.

Maarit ihastui erityisesti tuohon siniseen paksuun pitkään neuletakkiin, josta kuva alla… Sen alla oleva sinikukallinen mekko puolestaan voisi hyvinkin kuulua hänen kevään garderoobiin. Oliivinvihreä neuletakki myös, mutta sellainen löytyy jo hänen vaatekaapistaan, Masaita sekin.  Lähes jokaisen yläosan kanssa toimivat (jotka eivät tosin näy kuvissa) legginssimäiset mustat housut puolestaan lähtivät jo tilaukseen. Ne tuntuivat päällä niin hyviltä ja sellaiset tarvitaan, jotta tunikat toimivat.

Näissä vaatteissa ei kannata pelätä eri kuosien yhdistämistä toisiinsa. Se kuuluu Masain henkeen. Jopa Maarit, joka yleensä vannoo kolmen värin säännön ja yhden kuosin nimeen, mielellään sekoittaa Masain eri kuoseja keskenään. Se vain näyttää hyvältä. Mitä rohkeammin, sen parempi. Esimerkkiä löytyy mm. täältä.

Helppoja ja laadukkaita materiaaleja, paljon pellavaa ja viskoosia. Mukavuutta ja käytännöllisyyttä – ja sitä aina toivomaamme jujua – niin malleissa kuin kankaissakin. Ihania mahdollisuuksia trendikkääseen kerrospukeutumiseen. Muistimmehan mainita jo värit ja kuosit? 😀 Malleja tutkaillessa Masain showroomilla ei voi olla hymyilemättä.

Maaritilta terveisiä: ”Rakastan, miten nuo värit korostavat silmiä, ihon ja hiusten väriä. Ja kuinka helppo vaatteissa on olla. Tuntuu, ettei juuri tarvitse edes meikkiä, jotta kasvot hehkuvat.  Erityisesti tuo sininen, baby pink ja oliivin vihreä, turkoosi – kaikki! ” 😀

Tule jo kevät – me emme malta odottaa, että mukanasi tuoma muoti ja nämä kaikki värit ovat täällä! <3


Lähimmän Masai-jälleenmyyjän löydät täältä.
(Postaus tehty on yhteistyössä Masai/Sizemore Oy:n kanssa.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *