Herkän vahva Masai – osa II

Jo aiemmin kävimme tutustumassa Masain kevätmallistoon (postauksen voit lukea täältä). Tokihan myös Merja pääsi Masain makuun. Hän oli kuin pieni lapsi lelukaupassa kaikkien ihanien värien ja kuosien keskellä. Erityisesti tämän kevään mallistossa Merja ihastui baby pinkin ja vaaleanharmaan yhdistelmään, jota niin tässä mallistossa kuin muutenkin kaupoissa nähdään nyt paljon.

Monien merkkien keskellä Masai on herkullinen, koska se on niin elävä. Vaatteet myötäilevät liikettä, antavat vapauden vain olla. Ne tuovat ihanasti väriä kasvoille – ja arkeen. Ne ovat sopivan rentoja, mutta kuitenkin edustavia moneen tilanteeseen. Ne kestävät hyvin käyttöä ja tuovat aina ripauksen kesää keskelle synkimpiäkin päiviä. Kesäkuumalla hengittävät materiaalit ovat onnen omiaan. Merjan tyylissä kuoseilla ja kuvioilla, tietyllä kepeydellä ja helppoudella on merkittävä osa – ja siksi Masai puhutteli niin vahvasti häntä.

Näistä vaatteista Merjan oma suosikki oli vaaleanpunaisen tunikan & vaaleanharmaan neuletakin ”liitto”. Maaritin puolestaan ihastui Merjalla lila-turkoosiin tunikaan. Ehkä siksi, että hän ei ole aiemmin nähnyt Merjalla näin vahvoja värejä. Tuon tunikan värit ovat muuten sellaiset, että ne sopivat meistä useammille! Vaaleanpunaisen tunikan ja harmaan neuletakin yhdistelmästä meinasi tulla jopa kilpailu: kerrankin asu, joka päällä molemmat meistä olisi halunnut tulla kuvatuksi. 😉

Merjalta terveisiä: Tykkään Masaista, koska se on niin iloinen! Paljon sävyjä & kuoseja, helppoa sekä mukavaa pukeutumista jokaiseen päivään! Ihania neuletakkeja, kauniita tunikoita – tykkään <3

P.S. @tyylitellen Facebook-sivulla on meneillään arvonta, jossa voi voittaa 129 eur arvoisen Coal by Carlssonin korusetin. Samalla siellä kysymme, mikä näistä Merjan Masai-asuista on teidän mielestä paras. Arvontaan voi osallistua su 11.3.2018 klo 23.59 asti ja tällä kertaa vain Facebook-sivullamme (ensi kerralla taas jossain muualla). HUOM! Arvonta siis tällä kertaa vain facebookissa ja se toteutetaan sekä suoritetaan Tyylitellen -blogin toimesta, Facebook ei ole siinä osallisena.


Postaus on tehty yhteistyössä Masain/Sizemore Oy:n kanssa. Merjan housut ovat Capri Collectionin mallistoa ja hänen omasta kaapistaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *