Uusi vuosi ja unelmat

”Huippuvuosi tulossa, tunnen sen! ”

Siinä jossain välissä, kesken tiiviin viestien vaihdon tätä blogia koskien, tulen kysyneeksi Merjalta tulevasta vuodesta.

”Viimeistään nyt alan tehdä/toteuttaa juttuja, jotka ovat minulle hyväksi ja tekevät minut onnelliseksi. Että eläisi niin, että kaikki on ihmeellistä. Että heräisi uuteen päivään intoa täynnä ja odottaen, mitä kaikkea kivaa taas uusi päivä tuo eteen”, hän jatkaa.

Innostunut hymy leviää kasvoilleni viestejä lukiessani ja puristaessani bussissa istuen samalla kassia, jossa on uusi, bloggaajalle paremmin sopiva kamera.

 

Kaksi leidiä. Toinen juuri 40 vuotta täyttänyt, toinen 50-vuotisjuhliaan parhaillaan suunnitteleva. Molemmat ihmisiä, jotka hullaantuvat ja innostuvat helposti. Ja jotka rakastavat: tyyliä, vaatteita, kenkiä ja koruja, kaikkea kaunista ympärillämme, oppimista ja oivaltamista, pohdiskelua, kirjoittamista ja kokemista, valokuvaamista – elämää. Molemmilla hankala vuosi 2017 takana ja vahva usko siitä, että tuleva vuosi tuo mukanaan paljon suotuisia ja positiivisia tuulia.

On upeaa ja sykähdyttävää, kun vielä aikuisiälläkin ystävystyy uusien, ihanien ihmisten kanssa ja löytää sielunsisaria. On myös upeaa, kun pienestä ideasta kasvaakin yhtäkkiä suuri ja asiat etenevät melkein huomaamatta ideasta toteutukseen.  Niin meille kävi toistemme ja tämän blogin kanssa.

”Mikä on unelmasi ensi vuodelle?”
”Olla onnellinen. Entä sinun?”
”Se ja mielenrauha.”

Tervetuloa vuosi 2018 – me olemme valmiina ja niin innoissamme!

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

2 ajatusta postaukseen “Uusi vuosi ja unelmat

 1. Jee, tämä kuulostaa ihanalle! Hyvä leidit <3
  Innokasta ja uteliasta uutta vuotta!
  Voidaan hyvin ja iloitaan jokaisesta päivästä!

  1. Kiitos Arja-Leena,

   Ja kiitos samoin: upeaa ja uteliasta uutta vuotta!
   Tervetuloa mukaan matkallemme. <3

   t. Merja ja Maarit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *