Arvonta | Paras tyyli

ON AIKA ENSIMMÄISEN ARVONNAN! 

Mikä luomistamme asukokonaisuuksistamme on mielestäsi paras? Valitse meille molemmille alla olevista paras kokonaisuus ja voita yllä olevan kuvan Mimmi&Mike -huivi itsellesi. Näin osallistut:

 • Kerro tämän blogin kommenteissa, mikä asukokonaisuus on meille kummallekin paras. Eli mikä on Merjalle mielestäsi sopivin? Entä Maaritille?
 • Voit perustella valintasi, jos haluat, mutta ei ole pakko. Me tietysti mielellämme kuulemme, että miksi. 😉

Arvomme kaikkien tässä blogissa vastanneiden kesken kaksi (2) Mimmi&Mike -huivia: yhden harmaan ja yhden sinisen. Huivit ovat 100 % puuvillaa. Yhden palkinnon arvo on 29 eur.

Arvonta suoritetaan sunnuntaina 4.3.2018 klo 10, joten kannattaa olla nopea. Voittajat ilmoitetaan sunnuntaisessa postauksessamme ja heille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.

Arvonta järjestetään kokonaan tämän Tyylitellen-blogin toimesta.

MERJAN ASUT:
(klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi)

Kuvat vasemmalta oikealle: A, B, C, D

MAARITIN ASUT:
(klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi)

Kuvat vasemmalta oikealle: A, B, C, D

Eli: Mikä asuista on mielestäsi Merjalle sopivin? Entä Maaritille?
Tarinat asujen taustalla löytyvät täältä. 

Onnea matkaan! <3

38 ajatusta postaukseen “Arvonta | Paras tyyli

 1. Hei ihanat leidit!
  Kaikki asut ovat valtavan kauniita, mutta kun valita pitää, niin…

  Merjalle A, koska asu lupailee kesää ja jostain syystä Hankoa! 😀 raikas ja moneen tilanteeseen sopiva.

  Maaritille B. Upea kukkakuosi, istuu kauniisti! Mekosta on moneksi tällä stailauksella juhlava, mutta esim kultaisten tennareiden kanssa kelpo kaupunkimekko!

 2. Kaikki asut olivat mielestäni erittäin tyylikkäitä ja peilaan valintojani vain siihen, että mitkä asut miellyttivät omaa silmääni ja mitkä voisin myös itse pukea päälleni värejä myöten 🙂 Eli molemmille asut A. Perusteluina: Merjan asu on rennon tyylikäs ja keväinen ja vaikka en tykkääkään sanasta nuorekas, niin ehkä tämä asu on sitäkin 🙂 Erityismaininta farkuille! Ja muistin tästä, että ostin viime kesän aleista saman mallisen paidan eli ei tarvitse kauppaan lähteä ja pääsee silti samistelemaan tätä asua 😀 Maaritin asu on kaunis ja siitä saa asustamlla sopivan niin juhlaan kuin arkeen. Mekon helma on todella kaunis!

  Ja nuo huivit on ihania – kesäisen rento tyyli ja värit! <3 (huivifriikki kuittaa…)

 3. Molemmille A ja D parhaat, mutta kallistun äänestämään D:tä molemmille. Merjan kohdalla valitsin D:n, koska koen Merjan tyylin olevan hyvin lähellä omaani, ja noista asuista ottaisin itselleni D:n. Maaritin kohdalla valitsin D:n koska tuo ei ole mielikuvissani niin tyypillinen vaate Maaritille kuin vaihtoehto A, mutta sopii hänelle tosi hyvin.

 4. Molempien D-asut. Merjan puserossa tosi kaunis pääntie, joka sopii hänen hiuksiinsa ja kasvoihinsa. Hienot housut myös. Maaritin D on tosi nätti, sorjat sääret näkyvät ja frillahiha hauska.

 5. Heissansaa Ihanaiset! ❤️
  Kaikki asukokonaisuudet olivat kauniita. Valitsen molemmille vaihtoehdon C.
  Merjan C on tyylikäs ja samalla rento upea kokonaisuus. Maaritin C:n vahvat värit tekevät kokonaisuudesta todella näyttävän. Kirkkaanpunainen sopii Maaritille tosi hyvin.

  1. Hei Tuija ja onnea!
   Olet voittanut arvonnassa harmaan huivin! Laitamme sinulle pian sähköpostia, niin voimme sopia huivin toimituksesta. Ihanaa aurinkoista sunnuntaita! t. Maarit ja Merja

 6. Merjalle B: jumpsuit toimii upeasti. Maaritille myös B: ihanasti istuva mekko, jonka kukat tekevät siitä raikkaan ja musta tyylikkään. Kivat asut kaikkineen, tällaisia postauksia jatkossakin.

 7. Hei Ihanaiset ladyt : kauniita asuja kaikki, mutta kun valita pitää, valitsen molemmille ladyille B- asut. Maaritilla oleva Piu Piun jerseymekkoon ihastuin ja voisin kuvitella sen myös itselläni.

 8. Merjalle D: herkkä ja naisellinen.
  Maaritille A: tyylikäs, Maarittia hyvin pukeva.

 9. Molemmille valitsisin A-vaihtoehdot parhaiksi, ja Merjalle toiseksi paras olisi D ja Maaritille C. En osaa muuten perustella, kuin että näyttävät omiin silmiini hyviltä ja myös nuorekkailta 🙂

 10. Kauniita asuja kaikki ja sopivat teille hyvin!
  Jos vain yksi pitää valita niin Merjalle D, kivan klassinen mutta kuitenkin siinä on sitä jotain ja Maaritille A, ihanan tyttömäinen ja sopii erinomaisesti kantajalleen ????

 11. Kauniita asuja kaikki mutta Merjalle parhaiten minnuu miellytti asu D ja Maaritille sopi nuorekas punainen eli C

 12. Merjalle asu C, harmaa-beessi on aina vaan niin hyvä. Rento ja tyylikäs kokonaisuus.
  Maaritille asu B , on ihan Maaritin oloinen. Kaunis ja näyttävä .

 13. Kiva mielipide, kysely, arvonta????
  Molemmille sopii parhaiten minusta A ja D asut.
  Valitsen kuitenkin molemmille D.n, koska ne vaatteet ottaisin myös itselleni mieluiten.
  T. Lea

  1. Hei Teija ja onnea!
   Olet voittanut arvonnassa sinisen huivin! Laitamme sinulle pian sähköpostia, niin voimme sopia huivin toimituksesta. Ihanaa aurinkoista sunnuntaita! t. Maarit ja Merja

  1. Merjalle A ja Maaritille D. Ihan vain siksi, että voisin tykätä niistä itsellänikin????

 14. Molemmille A vaihtoehto. Niissä näytitte minusta olevanne ”omassa mukavuus tilassa” en tiedä kotteko itse niin, mutta siltä minusta näytti. Maaritin B mekko oli myös upea ja Merjan D asu kaunis myös.

 15. Ihania kaikki mutta jos pitää valita niin molemmille asu A on paras <3 <3

 16. Merjalle C ja Maaritille B. Valinnat olivat vaistonvaraiset, mutta kun lähdin miettimään perusteluja valinnoilleni huomasin, että kummassakaan kokonaisuudessa vaatekappale ei katkea lantion kohdalla. Olen huomannut, että itselläni juuri se seikka tuo roppakaupalla käyttömukavuutta. Yhtälailla tärkeä valintaperuste on värit!

  1. Merjan asu C. Ainakin kuvassa väri näytti sopivan hyvin kasvoihin. Pehmeä, puuterimainen.
   Maaritille A, On raikas ja moneen tilanteeseen sopiva.

 17. Merjan asuista miellytti eniten asu A ja Maaritin asu D. Sopivat kauniisti teille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *