Leidit

MERJA

49, on muodin agentti ja mm. Capri Collectionin edustaja Suomessa. Hän on aiemmin kirjoittanut Kaunis arki kotiisi -blogia. Yrittäjyys on Merjalle intohimo ja unelmatyö. Jopa niin, että hän oman yritystoiminnan ohessa sparraa ja mentoroi toisia yrittäjiä.  Merjan perheeseen kuuluu mies ja kaksi tytärtä sekä ihana Albert – nyt jo vuoden ikäinen Bichon Havanese – jonka touhuista kuulette varmasti myös tässä blogissa. Merja pitää huolta itsestään mm. kuntosalilla, juoksemalla ja hiihtämällä.

MAARIT

40, on yrittäjä mm. muodin, markkinoinnin, kouluttamisen ja valmennuksen sekä tapahtumatuotannon saralla. Hän on aiemmin yrityksensä kautta tarjonnut tyylikonsultin ja personal shopperin palveluja. Maarit asuu tällä hetkellä yksin, mutta haaveilee koirasta – ja paljon muustakin. Maaritin erityisiä harrastuksia ovat juoksu ja vaatteiden ompelu. Kirjoittamista ja ajattelua hän treenaa Leideilyä-blogissaan.


ELÄMÄNASENNE JA INTOHIMOT YHDISTÄVÄT

Merjan ja Maaritin tiet ovat kohdanneet työn merkeissä. Heitä yhdistää erityisesti samanlainen elämänasenne: kaiken tekemisen täytyy tuottaa iloa ja mielihyvää, erityisesti työn. Heille on tärkeää tehdä asioita hyvällä laadulla, mutta ideoihin rivakasti tarttuen. Molemmat etsivät koko ajan uusia inspiraation ja ideoiden lähteitä ja he toimivat toisilleen myös sellaisina.

Merjaa ja Maaritia yhdistää muodin ja tyylin lisäksi rakkaus hyvään ruokaan ja viineihin, juoksuharrastus (joka on viemässä heitä samalle puolimaratonin viivalle), into sisustukseen, arjen pienet nautinnot ja kyky nähdä ympärillä paljon kaunista. Mielen hyvinvointi ja itsensä kehittäminen ovat heille myös tärkeitä. Molemmat lukevat paljon itsetuntemukseen, positiiviseen psykologiaan ja elämän pohdiskeluun liittyviä artikkeleita ja kirjoja – ja elämän oivaltaminen on hyvin usein heidän keskustelujensa keskiössä.

Mutta: olemmehan me kaksi ihan erilaista persoonaa, hyvin erilaisen elämänpolun ja tyylin omaavaa leidiä – ja siksi juuri keskustelumme ovat usein niin hersyviä.